Free virtual keyboard online — virtual english keyboard www.keyboard.su
Virtual macedonian keyboard. Virtual keyboard online


Како мене да се печати мојот текст?

Кликни на копчето «  печати ја внеле» над областа за текст.

Имајте на ум дека само вашиот текст ќе бидат испечатени. Без формата на страната.

Па можете да секаде и во секое време пиши текстови на било кој јазик со нашите виртуелна тастатура!


Копирај на табла со исечоци

За вашата удобност се додаде посебен линк на менито под заглавието на страницата — «  копирате отчукува» — кликнете врз неа и ја внеле од вас текст ќе биде copyed до таблата со исечоци. Ве молиме не дека ако не користите Internet Explorer, тогаш е Flash Player за оваа функција за да работи правилно.


транслитерација

Меѓу другото, можете да напишете некој текст во полето за текст на нашата тастатура, а потоа го преведе на транслитерација еден клик. Со цел да стане латински кирилица клик копче      , до прекинувачот на јазикот во десната страна на виртуелната тастатура. Со цел да стане кирилица латиница клик копче      , левата страна на клучните «Shift» нашата тастатура.


Free Counter Strike Source server
free dating chat - free dating
ties.su - how to tie a tie
What Is My IP Address?
Hot sex chat